Kittis csicseriborsó fodros nagykocka
Kód: 5999568625O-68Termék részletes leírása
További előnyei: fehérjeforrás és élelmi rostban gazdag.
A csicseriborsó glikémiás indexe (GI értéke) 35. Fehérjeforrás, élelmi rostban gazdag, magnézium, vas, cink forrás.
Összetevők: csicseriborsó liszt (50%), tápiókakeményítő, stabilizátor (xantan és guargumi). A webáruházon szereplő egyes termékekre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés, a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatokért felelősséget nem vállal. Felhasználási javaslat:
Tízszeres mennyiségű sózott, forrásban lévő vízben 9 percig főzzük!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.