Spórolj időt! Add le rendelésed online, és vedd át az üzletben összekészítve!

Natura zöldborsó csíráztatásra 200g

Kód: 5997848515764
630 Ft 496 Ft ÁFA nélkül
Pillanatnyilag nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A zöldborsó csírája mutatós és nagyra nő. Íze a zsenge borsószemeké. Gyakran használják fogások díszítésére, de értékes összetevőinek köszönhetően rendszeres fogyasztásra is ajánlott.  Friss és édeskés íz, roppanós textúra jellemzi.  A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán  
  • Fehérjében gazdag (mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza)
  • Segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét.
  • Vitaminok: C, A, B1, B2 és B6 
  • Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor
  • Támogatja az emésztést és az immunrendszert
  • Hozzájárul a mindennapi egészség megőrzéséhez.

 

Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak.

Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.

Összetevők: Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Csíráztatás
Csíráztatás: Magok
A tétel elfogyott…